Reprovinci

Reprovinci is een creatief bureau dat werkzaam is op veel gebieden: ze helpen bedrijven bij het (opnieuw) uitvinden van hun identiteit en hebben alle middelen die daarvoor nodig zijn in huis.

Er wordt veel gewerkt met grote bestanden die regelmatig worden aangepast. Daarnaast is de internetafdeling van het bedrijf afhankelijk van een stabiel netwerk.

Geen fysieke opslag meer

Reprovinci heeft een grote migratie naar de cloud achter de rug. “Voorheen werd de back-up van onze bestanden gedaan op een lokale server. De schijven in die lokale server raakten snel vol: we werken veel met bijvoorbeeld Photoshop en produceren maandelijks vele terabytes aan bestanden. Doordat onze back-up nu in de cloud gemaakt wordt hebben we geen fysieke opslagruimte meer nodig en dus ook geen last meer van schijven die volraken. Bijkomend voordeel is dat we vanaf iedere locatie bij ons archief kunnen en dat maakt het een stuk makkelijker om bijvoorbeeld thuis te werken.”

Van strategie tot design en productie op offline (print) en online (internet) gebied.

“Bij alle zaken rondom onze IT is Tebovisie een betrouwbare partner”
referentie1

“We zijn al zeker tien jaar klant van Tebovisie, dus deze migratie hebben we in vol vertrouwen ‘uit handen’ kunnen geven. Ze hebben een fijne manier van zakendoen. Het kennisniveau en de manier waarop er wordt meegedacht ervaren we als heel prettig. Niet alleen bij grote klussen als deze, maar bij allerlei zaken rondom onze IT-infrastructuur is Tebovisie een betrouwbare partner.”

systeemkast
_mg_6839_arno

Meer informatie?

Heb je een vraag of wil je meer weten? We staan je graag te woord. Onze medewerkers zijn bereikbaar via het algemene telefoonnummer en e-mailadres.