Over ons

IT moet in je voordeel werken. Daarom zorgen wij ervoor dat bedrijven en instellingen veilig aan het werk kunnen met data, software en systemen. Op elk moment, waar dan ook. Zo werkt Tebovisie voor jou.

Profijt van je IT-omgeving

Zoals een mens geen dag zonder water kan, zo kan een ondernemer geen dag zonder digitaal netwerk. E-mail, internet, telefoon, facturatie- en voorraadsystemen, alles is op de een of andere manier met elkaar of met internet verbonden.
Daarom is het essentieel dat dat netwerk goed functioneert. Want wat als je computer ineens crasht, of je cloud-omgeving wordt besmet met ransomware? Hoe weet je of je dan je bestanden kunt terugkrijgen?

Daarom zijn wij er. Wij zijn experts op het gebied van IT en systeembeheer. Ons doel is: zorgen dat je profijt hebt (en geen last) van je IT-omgeving.

pand

Verlengstuk van jouw bedrijf

Dat doen we niet door standaard oplossingen te bieden. We gaan eerst eens met je in gesprek om erachter te komen wat optimaal voor jouw bedrijf gaat werken. Zo proberen we een verlengstuk van je bedrijf te worden. Je eigen IT-afdeling-op-afstand, zeg maar. Maar tegelijk heel dichtbij. Want persoonlijk contact vinden we heel belangrijk. Juist daardoor komen we erachter wat je nodig hebt en kunnen we je op tijd en goed adviseren.

referentie1

Architect, bouwer, beheerder

Wij denken graag met je mee op verschillende niveau’s. Als architect denken we mee over je organisatie, wat je doel is en wat je daarvoor nodig hebt. Op basis daarvan maken we een ontwerp voor een goede IT-infrastructuur die bij jouw onderneming past.
Wij zijn partner van gerenommeerde leveranciers zoals Microsoft, HP, Google en Exact. Als bouwer kunnen we dus gegarandeerde kwaliteit leveren. Onze rol als beheerder is gericht op pro-actief 24/7 beheer. Dat betekent dat wij je netwerk en alles daar omheen dag en nacht in de gaten houden. Storingen kunnen we vaak van tevoren aan zien komen en dus op tijd oplossen.

Exact services

Er is meer: behalve systeembeheer bieden we ook Exact services. Als certified partner regelen we alles op het gebied van financiële software voor jouw bedrijf. Is je boekhouding een maandelijks terugkerende strijd? Met de ERP-software van Exact wordt het veilig, overzichtelijk en beheersbaar. Geen rondslingerende of zoekgeraakte inkoopfacturen meer en ook geen overvolle archiefkasten: een digitale factuur wordt door de Belastingdienst namelijk gewoon geaccepteerd, je hoeft geen papieren versies meer te bewaren.

Met Exact heb je één centrale oplossing voor de administratie van al je bedrijfsprocessen:
• Financiële administratie en controle
• Inkoop en voorraadbeheer
• Verkoop en serviceverlening

exact-office-delft

Tebovisie Team

Arno
directeur
Teun
senior consultant
Anneke
administratrice
Mariëlle
secretaresse
Martin
senior consultant
Peter
senior engineer
Wij werken voor jou! Ons team van trouwe, vakbekwame mensen met jarenlange ervaring staat voor je klaar.

Partners