Disclaimer

Tebovisie biedt de informatie op deze website aan als een vorm van dienstverlening. Hoewel wij de grootst mogelijke zorgvuldigheid in acht nemen bij de samenstelling van de op deze website verstrekte informatie, kunnen wij niet garanderen dat deze informatie altijd volledig, juist of compleet is.

Wij kunnen niet garanderen dat het gebruik van de informatie op deze website geen inbreuk maakt op de rechten van derden. In geen geval is Tebovisie aansprakelijk voor welke schade dan ook, direct of indirect, die op enige wijze ontstaat door en / of voortvloeit uit het gebruik van deze website.

Een aantal hyperlinks op deze website leidt naar websites die door derden worden onderhouden, waarover Tebovisie geen zeggenschap heeft. Tebovisie geeft geen enkele garantie met betrekking tot de juistheid of volledigheid van de informatie op deze websites.

De informatie op deze website kan op elk moment door ons worden gewijzigd. We zijn echter niet verplicht om de informatie op de website actueel te houden. Indien u naar aanleiding van de informatie op de website vragen heeft, kunt u vanzelfsprekend altijd contact met ons opnemen.

Partners