Cloud

De manier waarop we met informatie omgaan is de afgelopen jaren enorm veranderd. We regelen onze zaken op verschillende apparaten: Van pc of laptop tot smartphone en tablet.
Daarvoor zijn we niet meer gebonden aan een locatie, want internet is overal beschikbaar. Dan wil je ook overal bij je bestanden kunnen, toch? Welkom in de cloud.

Wat is de cloud?

De cloud is voor veel mensen een nogal ongrijpbaar begrip. Simpel gezegd is het werken in de cloud het opslaan en opvragen van data, zoals bestanden, gegevens of software, op een andere plek dan op je eigen locatie. De plek waar je gegevens worden opgeslagen is vaak onzichtbaar en onbekend en wordt daarom de cloud (wolk) genoemd.

cloud

Waarom werken in de cloud?

De cloud wordt nog vaak gezien als een oplossing die niet veilig is. Dat is onterecht, want met een goed beveiligde cloud-oplossing is je data beter verzekerd tegen hacks, uitval of andere storingen. In de cloud zijn je bestanden niet afhankelijk van hardware en blijven ze dus altijd bereikbaar, ook als je pc of smartphone het begeeft.

Wat doen wij voor jou?

We ontwerpen een cloud-omgeving waarin alle elementen goed op elkaar zijn afgestemd. Daarnaast adviseren we de cloud-producten die aansluiten op jouw wensen. En uiteraard zorgen we voor het beheer, zodat je zonder zorgen je werk kunt doen.

laptop-mobile

Stappenplan cloud oplossing

Omdat ieder bedrijf uniek is, is iedere cloudoplossing die we bedenken anders. Er zijn wel een aantal zaken die altijd van belang zijn bij het ontwerp van een stabiele cloud-omgeving:

• Beveiliging
• Toegankelijkheid
• Risico’s
• Continuïteit
• Flexibiliteit
• Kosten
• Migratie
• Integratie
• Ondersteuning

lock
_mg_6906_martin

Heb je vragen?

Twijfel je of werken in de cloud iets voor jou is? Of weet je het eigenlijk al wel? In alle gevallen geven we je graag advies en helpen we je met het maken van de juiste keuze.

Oplossingen

IT-beheer

IT-beheer

Systeembeheer van Tebovisie betekent 24/7 bewaking van de status van servers en werkstations. Storingen worden als dat kan op afstand opgelost. Wanneer hardware defect gaat zien we dat vaak van tevoren aankomen, waardoor we vroegtijdig een oplossing kunnen bedenken.

Bekijk oplossing
IT-advies

IT-advies

Wij geven je graag gevraagd maar ook ongevraagd advies. Onze dienstverlening is hierbij proactief en klantgericht. Je kunt bij ons terecht voor onder andere IT consultancy, maatwerksoftware en kantoorautomatisering.

Bekijk oplossing
Hard/software

Hard/software

Kwaliteit en uitstraling staan bij ons bovenaan. Daarom werken we samen met gerenommeerde merken zoals HP, Microsoft en Exact. We hebben dus alles in huis om je de beste oplossing te bieden.

Bekijk oplossing
Exact software

Exact software

Tebovisie is al vele jaren Exact Certified Partner en levert gecertificeerde Exact consultants. Voor Exact leveren en implementeren wij onder andere Exact Globe en Exact Synergy.

Bekijk oplossing