Hard/software

Kwaliteit en uitstraling staan bij ons bovenaan. Daarom werken we samen met gerenommeerde merken zoals HP, Microsoft en Exact. We hebben dus alles in huis om je de beste oplossing te bieden.

Je bent net zo goed als je zwakste schakel is het gezegde. Daarom is het belangrijk dat de basis, hardware, maar ook de software, van goede kwaliteit is. Kiezen voor kwaliteit is kiezen voor continuïteit. Een slechte netwerkverbinding, serveropslag vol of processen die vastlopen: Je wilt gewoon je werk doen met zo weinig mogelijk storingen.

hardsoftware-1

Hardware

Van de verkrijgbare hardware op IT gebied behoort HP toch wel tot de absolute top. Daarom is Tebovisie er trots op zich al jaren HP Business Partner te mogen noemen.

HP producten kenmerken zich door gedegen kwaliteit, uitgebreide garantiemogelijkheden en een op en top service apparaat. Het leveringsprogramma van HP strekt zich uit van het MKB naar Grootzakelijke Ondernemingen, voor iedere markt is er een oplossing. Dat maakt het leveringsprogramma niet alleen heel veelzijdig en uitgebreid, maar men blijft zich daarbij ook continue vernieuwen.

Dit betekent dat er veel keuze is, maar ook veel kwaliteit en uitstraling. Dit vertaalt zich niet altijd in de goedkoopste keuze van de markt maar misschien wel de beste en dat past dan weer heel goed bij Tebovisie.

hardsoftware-2

Software

Er is een tijd geweest waarin het ideaal was om alle informatie en alle processen te automatiseren in één groot systeem. Vaak is dat een illusie gebleken. In de praktijk blijken meerdere systemen en softwarepakketten nodig te zijn om alle bedrijfsprocessen goed te kunnen automatiseren. De uitdaging is dan ook om de systemen goed op elkaar aan te laten sluiten. Tebovisie heeft daar veel ervaring mee.

Oplossingen van Tebovisie zijn gebaseerd op onder andere:
• Microsoft
• Exact
• Elvy
• Scansys
• Autodoc
• De creatieve implementatie door onze experts

Al vele jaren zijn wij Microsoft Certified Partner! Deze certificering wordt door Microsoft niet zomaar gegeven. Ieder jaar behalen we daarvoor de benodigde certificaten en examens.

hardsoftware-3
_mg_6839_arno

Meer weten?

Onze medewerkers geven graag advies en zijn bereikbaar via onderstaand telefoonnummer en e-mailadres.

Oplossingen

Cloud

Cloud

We ontwerpen een cloud-omgeving waarin alle elementen goed op elkaar zijn afgestemd. Daarnaast adviseren we de cloud-producten die aansluiten op jouw wensen. En uiteraard zorgen we voor het beheer, zodat je zonder zorgen je werk kunt doen.

Bekijk oplossing
IT-beheer

IT-beheer

Systeembeheer van Tebovisie betekent 24/7 bewaking van de status van servers en werkstations. Storingen worden als dat kan op afstand opgelost. Wanneer hardware defect gaat zien we dat vaak van tevoren aankomen, waardoor we vroegtijdig een oplossing kunnen bedenken.

Bekijk oplossing
IT-advies

IT-advies

Wij geven je graag gevraagd maar ook ongevraagd advies. Onze dienstverlening is hierbij proactief en klantgericht. Je kunt bij ons terecht voor onder andere IT consultancy, maatwerksoftware en kantoorautomatisering.

Bekijk oplossing
Exact software

Exact software

Tebovisie is al vele jaren Exact Certified Partner en levert gecertificeerde Exact consultants. Voor Exact leveren en implementeren wij onder andere Exact Globe en Exact Synergy.

Bekijk oplossing