IPOL

IPOL verzorgt trainingen en opleidingen op het gebied van veiligheid in de samenleving. Deelnemers worden opgeleid tot buitengewoon opsporingsambtenaar en leren daarnaast onder andere om het verkeer stop te zetten of een verdachte te verhoren.

Anna Baron en Johan van den Heuvel vertellen over de groei van het bedrijf: “Automatisering is voor ons heel belangrijk geworden. Onze docenten geven trainingen door het hele land en daarbij doen ze steeds meer digitaal. Een goede en veilige VPN-verbinding met onze server is daarom noodzakelijk.”

Professioneel en stabiel

“Hoe meer mensen we in dienst kregen, hoe duidelijker het werd dat ons bestaande systeem erg onbetrouwbaar was. We hebben contact opgenomen met Tebovisie omdat we behoefte hadden aan een professioneel en stabiel systeem. We zijn eerst om tafel gaan zitten, ze hebben ons geadviseerd en uiteindelijk is er een nieuwe server van HP geïnstalleerd waarover we erg tevreden zijn.”

Trainingen en opleidingen op het gebied van veiligheid in de samenleving.

“Ze zijn altijd op de hoogte van onze situatie en geven advies dat daarbij past.”
rotterdam_1900

Pro-actief beheer

“De werkwijze van Tebovisie is heel prettig. Problemen en storingen worden pro-actief opgespoord, waardoor we ons er in veel gevallen op kunnen voorbereiden. Als er toch iets dringends aan de hand is word ik direct geholpen, ook als mijn vaste contactpersoon er niet is. Ze zijn altijd op de hoogte van onze situatie en geven advies dat daarbij past. Alles wordt duidelijk uitgelegd zodat ik precies begrijp wat er bedoeld wordt. We hebben nu een IT-omgeving waarop we kunnen vertrouwen. Dat is fijn, want we kunnen het ons niet permitteren om er een dag uit te liggen.”

fotoipol
_mg_6839_arno

Meer informatie?

Heb je een vraag of wil je meer weten? We staan je graag te woord. Onze medewerkers zijn bereikbaar via het algemene telefoonnummer en e-mailadres.