IT-advies

Wij geven je graag gevraagd maar ook ongevraagd advies. Onze dienstverlening is hierbij proactief en klantgericht. Je kunt bij ons terecht voor onder andere IT consultancy, maatwerksoftware en kantoorautomatisering.

Waarom Tebovisie

Wij willen uiteindelijk meer dan tevreden opdrachtgevers die door kunnen met werken, en geen last hebben van hun IT omgeving, sterker nog, dat technologie in hun voordeel werkt. We gaan niet voor de quickfix of ‘plakband’-oplossing, maar denken na over het resultaat op de langere termijn. We zorgen voor een degelijke en duurzame oplossing, ook als de organisatie groeit of verandert. Zo beschermen we processen en zorgen we voor continuïteit binnen een IT omgeving.

itadvies-1

Maatwerk

Indien je door de bomen het bos niet meer ziet in de automatisering, dan kunnen wij je wegwijs maken door oplossingen te bieden die wij zelf uitgebreid getest hebben en waar we ons goed in hebben verdiept.

Al sinds 1982 kunnen onze klanten bouwen op ons. Zakendoen met Tebovisie betekent:
• samenwerken op basis van vertrouwen
• een vaste contactpersoon, korte lijnen
• dagelijkse helpdesk met professionele medewerkers

itadvies-3
_mg_6948_peter

Geïnteresseerd?

De specialisten van Tebovisie helpen met het maken van de juiste keuze. Nodig ons uit en maak een vrijblijvende afspraak.

Oplossingen

Cloud

Cloud

We ontwerpen een cloud-omgeving waarin alle elementen goed op elkaar zijn afgestemd. Daarnaast adviseren we de cloud-producten die aansluiten op jouw wensen. En uiteraard zorgen we voor het beheer, zodat je zonder zorgen je werk kunt doen.

Bekijk oplossing
IT-beheer

IT-beheer

Systeembeheer van Tebovisie betekent 24/7 bewaking van de status van servers en werkstations. Storingen worden als dat kan op afstand opgelost. Wanneer hardware defect gaat zien we dat vaak van tevoren aankomen, waardoor we vroegtijdig een oplossing kunnen bedenken.

Bekijk oplossing
Hard/software

Hard/software

Kwaliteit en uitstraling staan bij ons bovenaan. Daarom werken we samen met gerenommeerde merken zoals HP, Microsoft en Exact. We hebben dus alles in huis om je de beste oplossing te bieden.

Bekijk oplossing
Exact software

Exact software

Tebovisie is al vele jaren Exact Certified Partner en levert gecertificeerde Exact consultants. Voor Exact leveren en implementeren wij onder andere Exact Globe en Exact Synergy.

Bekijk oplossing