Exact software

Tebovisie is al vele jaren Exact Certified Partner en levert gecertificeerde Exact consultants. Voor Exact leveren en implementeren wij onder andere Exact Globe en Exact Synergy.

Exact software

Exact is marktleider in financiële en bedrijfssoftware. Al vele jaren is Tebovisie Exact Certified Partner, waarbij we ieder jaar trainingen volgen om onze kennis up to date te houden. En daar pluk jij de vruchten van!

Al 400.000 bedrijven vertrouwen voor hun cijfers op software van Exact. Ontdek nu waarom. Meer dan 150 koppelingen. Geïntegreerde oplossingen. No Hands accounting. Meer dan boekhouden. Online samenwerken.

exact2

Kiezen voor Tebovisie

…is kiezen voor jarenlange expertise en kwaliteit. Wij implementeren al sinds 1989 de ERP oplossingen van Exact zoals Exact Globe en Exact Synergy, en hebben ervaring in tal van branches:
• Groothandelsbedrijven (electrotechniek, pharmacie, bouwmaterialen, drukwerk)
• Handelsbedrijven
• Software-ontwikkeling
• Technische adviesbureaus

exact-2

Maatwerk

Geen enkel bedrijf is hetzelfde. Daarom is het noodzakelijk om tijdens een intake gesprek duidelijke afspraken te maken om de software op jouw wensen en jouw bedrijf aan te passen. Daarnaast leveren we ook aanvullende software om het geheel compleet te maken.

Ons brede portfolio bedrijfssoftware helpt met het optimaliseren van je processen. Naast de financiële producten bieden we sectorspecifieke oplossingen voor onder meer accountants, productiebedrijven, groothandels en dienstverleners.

exact-1
_mg_7135_teun

Meer weten?

Nodig ons uit en maak een vrijblijvende afspraak om te zien wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

Oplossingen

Cloud

Cloud

We ontwerpen een cloud-omgeving waarin alle elementen goed op elkaar zijn afgestemd. Daarnaast adviseren we de cloud-producten die aansluiten op jouw wensen. En uiteraard zorgen we voor het beheer, zodat je zonder zorgen je werk kunt doen.

Bekijk oplossing
IT-beheer

IT-beheer

Systeembeheer van Tebovisie betekent 24/7 bewaking van de status van servers en werkstations. Storingen worden als dat kan op afstand opgelost. Wanneer hardware defect gaat zien we dat vaak van tevoren aankomen, waardoor we vroegtijdig een oplossing kunnen bedenken.

Bekijk oplossing
IT-advies

IT-advies

Wij geven je graag gevraagd maar ook ongevraagd advies. Onze dienstverlening is hierbij proactief en klantgericht. Je kunt bij ons terecht voor onder andere IT consultancy, maatwerksoftware en kantoorautomatisering.

Bekijk oplossing
Hard/software

Hard/software

Kwaliteit en uitstraling staan bij ons bovenaan. Daarom werken we samen met gerenommeerde merken zoals HP, Microsoft en Exact. We hebben dus alles in huis om je de beste oplossing te bieden.

Bekijk oplossing