IT-beheer

Systeembeheer en het oplossen van storingen zorgt voor irritatie en tijdverlies. Dat komt doordat veel IT-bedrijven pas in actie komen als er een storing plaatsvindt. Bij Tebovisie vinden we dat IT in je voordeel moet werken, daarom brengen we van tevoren alle risico’s in kaart en zorgen we dat je – ook tijdens een eventuele storing – je werk zo goed mogelijk kunt blijven doen.

24/7 bewaking en beveiliging

Nu we altijd en overal aan het werk kunnen zijn, moet je op je materiaal en de (netwerk)verbindingen kunnen vertrouwen. Als je ’s avonds thuis werkt moet je ervan op aan kunnen dat de server op kantoor blijft draaien. Daarom houden wij je hardware en netwerk dag en nacht in de gaten.
Storingen kunnen we meestal op afstand oplossen. Voordat een server of werkstation echt kapot gaat, zijn er vaak al signalen dat het systeem aan vervanging toe is. Door deze manier van proactief systeembeheer verkleinen we de kans dat je in de problemen komt.

Meer lezen over beveiliging? Klik hier

it-beheer-3_1200

Beheer en rapportage

Met een aantal pc’s en/of andere apparaten kun je al gauw het overzicht kwijtraken van alle software die in omloop is. Software die je even niet gebruikt kan al snel out-of-date zijn. Wij maken graag een overzicht van de gebruikte software en houden dat overzicht doorlopend up-to-date. Daarnaast houden we precies bij welke software-updates en -patches er uitgegeven worden. Nadat we ze hebben getest installeren we ze op alle systemen van jouw bedrijf.

Omdat je inzicht wilt hebben in de gezondheid van je bedrijf, sturen we je elke maand een overzichtelijke rapportage van je IT-omgeving. Zo zie je gelijk hoe je bedrijf er digitaal voor staat.

it-beheer-2_1200

Minder kilometers

Wij doen ons best om klimaatneutraal te werken. Veel van onze beheerwerkzaamheden kunnen we op afstand uitvoeren. Daardoor hoeven wij niet in de auto te stappen en kun jij ook nog sneller aan de slag. Goed voor het klimaat én voor jou dus!

De voordelen op een rij:
• Pro-actief: storingen worden voorkomen door permanente monitoring;
• Server en werkstations in topconditie: hogere productiviteit;
• Kosten zijn vooraf bekend - risico ligt bij Tebovisie;
• Gezamenlijk belang om storingen zoveel mogelijk te voorkomen;
• Milieuvriendelijk: Beheer wordt zoveel mogelijk op afstand wordt uitgevoerd, dus maken we minder kilometers met de auto. Zo leveren we een bijdrage aan de reductie van de CO2-uitstoot. En natuurlijk gebruikt Tebovisie 100% groene stroom.

it-beheer-1_1200
_mg_7147_misja

Meer informatie?

Heb je een vraag of wil je meer weten? We staan je graag te woord. Onze medewerkers zijn bereikbaar via onderstaand telefoonnummer en e-mailadres.

Oplossingen

Cloud

Cloud

We ontwerpen een cloud-omgeving waarin alle elementen goed op elkaar zijn afgestemd. Daarnaast adviseren we de cloud-producten die aansluiten op jouw wensen. En uiteraard zorgen we voor het beheer, zodat je zonder zorgen je werk kunt doen.

Bekijk oplossing
IT-advies

IT-advies

Wij geven je graag gevraagd maar ook ongevraagd advies. Onze dienstverlening is hierbij proactief en klantgericht. Je kunt bij ons terecht voor onder andere IT consultancy, maatwerksoftware en kantoorautomatisering.

Bekijk oplossing
Hard/software

Hard/software

Kwaliteit en uitstraling staan bij ons bovenaan. Daarom werken we samen met gerenommeerde merken zoals HP, Microsoft en Exact. We hebben dus alles in huis om je de beste oplossing te bieden.

Bekijk oplossing
Exact software

Exact software

Tebovisie is al vele jaren Exact Certified Partner en levert gecertificeerde Exact consultants. Voor Exact leveren en implementeren wij onder andere Exact Globe en Exact Synergy.

Bekijk oplossing