Zorg

Van fysiopraktijk tot tandtechnische centrum en huisartsengroep. Zorg voor mensen. Daar gaat het om, daar wil je je in deze branche volledig op richten. Niet op IT. En dat kan. Met onze IT-ervaring én onze ervaring in de zorgsector kan je met een gerust hart de zorg voor IT aan ons overlaten. Zorgen en ontzorgen waar nodig is. Wij doen ons werk zodat jij jouw werk kan doen.

De basis en alle zorgspecifieke ICT
In basis bieden wij het complete IT-plaatje: van cloudoplossingen tot IT-beheer en hard-, en software. Daar bovenop kunnen wij je volledig ontzorgen om te voldoen aan alle branche specifieke ICT-eisen. Zo weten wij hoe je aan de NEN 7510 norm voldoet en wij regelen alle koppelingen en installaties omtrent beveiligde communicatie in de keten (denk aan Vecozo). En bij alle oplossingen geldt dat wij de bediening zo intuïtief mogelijk maken. We laten de IT in jouw voordeel werken.

zorg-3_1200

Korte lijnen en schakelen wanneer het jou uitkomt
Hoe gaan wij te werk? Kort gezegd: liever voorkomen dan genezen. Wij nemen ruim 20 jaar ervaring in de branche mee, weten waar de pijnpunten zitten en spelen hier tijdig op in. Continue monitoring, beheer en onderhoud (op afstand) houdt jouw IT-omgeving gezond. En zijn er onvoorziene situaties? Hoe fijn is het dan dat je binnen ons team een bekend gezicht hebt, een vast aanspreekpunt, om snel te handelen. Bovendien zijn wij bekend met de werkwijze binnen praktijken, jouw agenda is veelal ingericht op sessies met cliënten. We schakelen daarom met jou wanneer het jou uitkomt, wanneer het in jouw agenda past.

zorg-1_1200

Samen klaar voor de toekomst
Groeit jouw organisatie? Dan zorgen wij dat de IT meegroeit. Zijn er nieuwe wensen en eisen vanuit de sector of de overheid? Dan zorgen wij dat je daar aan voldoet. Er is continu beweging. Wij investeren dan ook graag in een langdurige relatie. Klanten zien ons vaak als verlengstuk van hun eigen organisatie, als collega’s op afstand. We bouwen een band op en denken pro-actief mee. Alleen zo zijn we samen klaar voor de toekomst.

zorg-2_1200

Gratis adviessessie voor zorgorganisaties

Wil je weten wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Loop je tegen IT-uitdagingen aan of zoek je simpelweg een nieuwe, betrouwbare IT-partner? Neem dan contact met ons op voor een gratis adviessessie. Dit is geheel vrijblijvend, daag ons uit!

Partners