Techniek

Van 1001 briljante ideeën tot digitaal ontwerp en uiteindelijke productie. In de enorme diversiteit van de techniek-branche schuilt één grote gemene deler: op de IT moet je kunnen vertrouwen! Dag in, dag uit draaien servers en wordt er gewerkt op tientallen werkstations. Je wilt geen belemmering in je dagelijkse werk. Laat dat maar aan ons over. Wij zorgen dat alles draait en blijft draaien. Ontzorgen op topniveau.

Sparringpartner met kennis van de bedrijfstak
Dat wij als IT-specialist ons vak goed verstaan mag een inkopper zijn. Het is in ieder geval een vanzelfsprekendheid voor ons. Maar er is meer waarom wij voor tientallen bedrijven in de techniekbranche werken. Wij lopen al 25 jaar mee in de sector, weten wat er speelt, wat de aandachtspunten zijn en welke vereisten gelden. Deze ervaring nemen we mee bij al onze klanten. Op die manier zijn we altijd in staat een stap extra te zetten en zijn we een volwaardig sparringpartner. Onze klanten zijn veelal bedrijven die hoogwaardige technische oplossingen ontwikkelen. Van gasturbines tot brandveilige kasten.

techniek-3_1200

Betrouwbaarheid & Veiligheid
Wat doen we voor onze klanten? Wij creëren kort gezegd de ideale IT-omgeving op kantoor. Het complete plaatje: van IT-advies tot het installeren van servers en optimaliseren van werkstations. We zetten maatwerk in waar het nodig is, helpen zelfs bij ISO certificeringen en bereiden je voor op audits omtrent IT-beleid. Stabiliteit, betrouwbaarheid en veiligheid staan voorop. Je kan vertrouwen op onze proven technology. Zo houden we achter de schermen werkstations up-to-date, weten we door permanente servermonitoring storingen te voorkomen en zorgen we voor een maximale beveiliging van het netwerk. En het mooie is: je merkt er helemaal niets van! Althans, je merkt dat je gewoon ongestoord je werk kan doen.

techniek-2_1200

Extra stappen zetten
Klanten zien ons vaak als verlengstuk van het eigen bedrijf, als collega’s. Daar houden we van, daar gaan we voor. Langdurige relaties passen bij ons. Dat maakt dat we de IT-omgeving als gezamenlijke verantwoordelijkheid zien en daar ook toekomstvast aan kunnen werken. Je hebt binnen ons team een vast contactpersoon en er zijn altijd ervaren collega’s als back-up. Heb je zelf al enige IT-kennis in huis? Dan verlenen wij 2e lijns ‘zorg’ of vallen in als het nodig is.

techniek-1_1200

Neem contact op voor een gratis adviessessie

Wil je weten wat wij voor jouw organisatie kunnen doen? Loop je tegen IT-uitdagingen aan of zoek je simpelweg een nieuwe, betrouwbare IT-partner? Neem dan contact met ons op voor een gratis adviessessie. Dit is geheel vrijblijvend, daag ons uit!

Partners