MKB

Als mkb’er weten wij als geen ander dat je niet alles zelf kan doen. Wij hebben bijvoorbeeld niet de mankracht en kennis in huis om zelf de belastingaangifte te doen of ons pand perfect te onderhouden. Leuk vinden wij dat trouwens ook niet. Wij doen liever waar we goed in zijn: bedrijven ontzorgen op IT-vlak. Schakel ons gerust in als jij dat liever uitbesteedt, dan kan jij je volledig focussen op jouw werk!

Van snelle PC’s tot stabiele internetverbinding
Hoe verloopt nu de IT binnen jouw bedrijf? Loopt alles op rolletjes of zijn er juist regelmatig frustraties? Wij horen vaak dat het ‘wel gaat’ en ondernemers geven de IT een ‘zeventje’. Voor ons is een zeventje niet voldoende. Wij doen er alles aan om de IT binnen jouw bedrijf juist in je voordeel te laten werken. Weg met frustraties. Wat doen wij allemaal? Het loopt uiteen van netwerk,- en serverbeheer tot PC’s en programma’s up-to-date houden. Maar wij zorgen ook dat printers vlekkeloos werken, de beveiliging goed geregeld is en dat de internetverbinding stabiel is.

mkb-2_1200

IT-partner in de buurt (Zuid-Holland)
Betrokkenheid en vertrouwen. Dat is de basis binnen onze samenwerkingen. We werken in de regio (Zuid-Holland) voor uiteenlopen bedrijven. Van makelaarskantoren, landschapsarchitecten tot boekhoudbedrijven, voor sommige al 25 jaar. Eén ding hebben deze zaken gemeen: ze willen een IT-expert die adviseert en in de praktijk alles van a tot z regelt. Klanten hebben binnen ons team een vast aanspreekpunt die zorgt dat alles naar wens is. Wij zijn als het ware collega’s (om de hoek).

mkb-3_1200

Korte lijnen, snel schakelen
Niet alleen een vast contactpersoon, die jouw IT-omgeving volledig kent, maakt dat we snel kunnen schakelen. Wij hebben meerdere samenwerkingsvormen waardoor er voor elk bedrijf een passende overeenkomst is. Jij weet op voorhand precies wat we doen, welk onderhoud inbegrepen is, waarvoor je bij ons terecht kan en bovenal welke kosten daarbij horen. Gewoon goed geregeld!

mkb-1_1200

Vraag onze folder aan

Meer weten over onze dienstverlening? Vraag onze folder aan of maak direct een afspraak, dan komen we vrijblijvend kennismaken.

Partners