Architecten

Hoogwaardige IT is van levensbelang voor je bedrijfsvoering. Als architectenbureau heb je te maken met zware tekenprogramma’s, grote bestanden en een veelvoud aan samenwerkingen, zowel intern als in de keten. Je IT moet staan als een huis én in je voordeel werken. Daar zorgen wij voor!

Een goed advies is het fundament
Bij ons staat een goed advies voor een eerlijk advies. We raden altijd aan wat het best bij jouw bedrijf, jouw wensen en jouw mensen past. Het betekent dat we in basis jouw architectenbureau van A tot Z leren kennen. Alleen op die manier kunnen we de meest werkbare en gunstigste IT-omgeving voor jou neerzetten. Het complete plaatje: van cloudoplossingen tot IT-beheer en hard-, en software. De IT bewijst zich vanzelf, je hebt er geen omkijken naar en jij kan je volledig focussen op je werk.

architect-2_1200

Korte lijnen, snel schakelen
Maar hoe doen we dat? Hoe zorgen we inderdaad dat jouw IT-omgeving in jouw voordeel werkt en blijft werken? Kort gezegd: beter voorkomen dan genezen. Onze consultants en engineers zijn stuk voor stuk hooggekwalificeerd, hebben 20 jaar ervaring en zijn bekend met de IT-omgevingen van architectenbureaus. Deze ervaring zorgt ervoor dat we op voorhand de meeste risico’s goed inschatten en afdekken. Natuurlijk zijn er altijd onvoorziene situaties. Hoe fijn is het dan dat je binnen ons team een bekend gezicht hebt, een vast aanspreekpunt, en er altijd een senior engineer beschikbaar is om direct te handelen. Korte lijnen, snel schakelen.

architect-1_1200

Samen blijven bouwen aan de toekomst
Jouw architectenbureau blijft zich ontwikkelen en het IT-landschap is ook continue in beweging. Wij investeren dan ook graag in een langdurige relatie. Klanten zien ons vaak als verlengstuk van hun eigen bedrijf, als collega’s op afstand. Met sommige klanten werken we al 25 jaar samen. We bouwen een band op en denken pro-actief mee. Nieuwe mogelijkheden en kansen zien. Alleen zo bouwen we samen aan de toekomst.

architect-3_1200

Neem contact op voor een gratis brainstormsessie

Wil je weten of wij je verder kunnen helpen? Heb je een probleem of wil je advies over een situatie waar je tegenaan loopt? Neem dan contact met ons op voor een brainstormsessie. Dit is geheel vrijblijvend, probeer ons uit!

Partners